Aktuelt

Her finnner du nytt og nyttig fra oss om tak og taktekking

 • Takterrasse
  22.05.2024 0 Kommentarer
  Takterrasse: Slik sikrer du taket for å unngå problemer

   

  Vi i Uni Tak AS er eksperter på å sikre takterrasser og unngå potensielle problemer. En takterrasse gir mange fordeler, men for å opprettholde disse fordelene er regelmessig inspeksjon og profesjonelt vedlikehold helt avgjørende.

   

  Les mer
 • taktekker for flate tak
  22.05.2024 0 Kommentarer
  En guide til flate tak: Fordeler og ulemper

   

  Vi i Uni Tak AS spesialiserer oss på å installere, reparere og vedlikeholde flate tak. Vi tilbyr tjenester for å hjelpe kundene med å velge det beste taket for deres behov og budsjett, og gir rådgivning om du skulle ha spørsmål eller henvendelser knyttet til flate tak.

   

  Les mer
 • taktekking av flatt tak
  23.09.2023 0 Kommentarer
  Vedlikeholdstips for flate tak - Slik unngår du kostbare reparasjoner

  Uni Tak AS er et taktekkerfirma med spesialisering innen flate tak. Gjennom ti år i bransjen har vi bygget oss opp til et lag av pålitelige og erfarne taktekkere med en dedikert tilnærming til høy kvalitet og kundetilfredshet.

   

  Flate tak har blitt stadig mer populære de siste årene, spesielt i byområder hvor det er begrenset med plass. I tillegg er det ofte foretrukket med flate tak på en del offentlige bygg, industribygg, kontorlokaler og parkeringsplasser. Selv om flate tak kan gi flere fordeler, er det også viktig å huske på at de krever jevnlig vedlikehold for å unngå kostbare reparasjoner og for å sikre at de forblir holdbare over tid.

  Les mer
 • taktekkerlærling hos uni tak
  16.09.2023 0 Kommentarer
  Hva gjør en taktekker? Søk lærlingplass hos Uni Tak

  Uni Tak AS er et snart 10 år gammelt taktekkerfirma som holder til i Porsgrunn og omegn. I tillegg til å tilby grundig og kvalitetssikker renovasjon og vedlikehold av tak, har vi også et sterkt fokus på å tilby lærlingplasser til unge mennesker som ønsker å bli taktekkere. Taktekking er et viktig yrke som krever spesialisert kunnskap og erfaring, og Uni Tak AS er en bedrift som er opptatt av å utvikle og utdanne neste generasjons taktekkere!

  Les mer
 • Taktekking av flatt tak
  09.09.2023 0 Kommentarer
  Når bør en skifte tak? Uni Tak AS kan dette med flate tak

  Uni Tak AS er en pålitelig taktekkerbedrift som har levert førsteklasses taktekkingstjenester i snart 10 år. Med et team av erfarne og dyktige fagpersoner har vi i Uni Tak AS etablert oss som et av de fremste taktekkerfirmaene i regionene Vestfold og Telemark. Fra reparasjoner og vedlikehold til fullstendige takinstallasjoner, tilbyr vi i Uni Tak AS en rekke tjenester for å sikre at taket ditt er trygt og pålitelig.

  Les mer
 • Taktekking av flatt tak
  01.09.2023 0 Kommentarer
  Hvordan god taktekking kan bidra til å redusere varmetap i nye bygg

  Uni Tak AS er et taktekkerfirma som har spesialisert seg på å tilby høykvalitets taktekking av flate tak til både private og offentlige kunder. Gjennom ti års erfaring har vi utviklet oss til å bli et pålitelig og erfarent lag av taktekkere. Vi er opptatt av taktekking av ypperste kvalitet for å legge tak som er trygge, solide og energieffektive.

  Les mer
 • 23.08.2023 0 Kommentarer
  Hvordan oppdage og fikse lekkasjer i taktekkingen på et flatt tak

  Flate tak er utsatt for vær og vind som kan føre til lekkasjer og skade takbelegget over tid. Derfor er det viktig å oppdage og fikse lekkasjer før det fører til større skader og kostnader. Vi i Uni Tak er eksperter på dette området og kan hjelpe deg med å sikre taket på bygningen din.

  Les mer
 • Taktekking av flatt tak
  01.08.2022 - Uni Tak AS 0 Kommentarer
  Taktekker spesialisert på flate tak

  Siden oppstarten i 2013 har vi holdt et høyt nivå. Vi leverer taktekking med god kvalitet og til konkurransedyktige priser, hvor vi utelukkende bruker produkter som er kjent i markedet.

  Les mer