taktekkerlærling hos uni tak

Hva gjør en taktekker? Søk lærlingplass hos Uni Tak

Uni Tak AS er et snart 10 år gammelt taktekkerfirma som holder til i Porsgrunn og omegn. I tillegg til å tilby grundig og kvalitetssikker renovasjon og vedlikehold av tak, har vi også et sterkt fokus på å tilby lærlingplasser til unge mennesker som ønsker å bli taktekkere. Taktekking er et viktig yrke som krever spesialisert kunnskap og erfaring, og Uni Tak AS er en bedrift som er opptatt av å utvikle og utdanne neste generasjons taktekkere!

 

Hva gjør en taktekker?


En taktekker er en fagperson som har spesialisert seg på å installere og reparere tak på ulike typer bygninger. Taktekking er en viktig del av byggearbeidet, og det krever en rekke ferdigheter og kunnskap for å kunne gjøre jobben riktig. En taktekker jobber med ulike materialer, og er i stand til å lese og tolke byggeplaner samt håndtere ulike typer verktøy og utstyr for å utføre jobben med høy kvalitet.

 

Vi i Uni Tak AS har spesialisert oss på taktekking av flate tak og membraner, og tilbyr flere tjenester innenfor dette feltet. For å legge et solid og helt tett tak bruker vi takbelegg av asfalt eller PVC-membran, som sveises sammen for å skape en tett overflate. Vi tilbyr også radonmembran i situasjoner der det er mest hensiktsmessig. Uni Tak AS mestrer taktekking på flere forskjellige typer tak. Noe av det vi tilbyr er taktekking på blant annet:

  • Et løftet tak (ofte konstruksjonen på eneboliger)
  • Industribygg, kjøpesentre og lignende tak av stål som gjerne har en takinstallasjon på forhånd
  • Parkeringdekker
  • Parkeringskjellere

 

Lærlingplass hos Uni Tak AS


Uni Tak AS er en bedrift som er opptatt av å tilby lærlingplasser til unge mennesker som ønsker å utdanne seg til å bli taktekker. Vi mener at lærlinger er en viktig ressurs for å utvikle og forbedre taktekkerfaget, og jobber aktivt med å utdanne og trene opp den neste generasjonene av taktekkere. Som lærling hos Uni Tak AS vil du få opplæring i ulike aspekter av taktekkerfaget, inkludert materialkunnskap, arbeidsteknikker og sikkerhet. Du vil jobbe sammen med erfarne taktekkere og få praktisk erfaring i å installere og reparere tak på ulike typer bygninger. Vi legger stor vekt på å tilby et trygt og støttende læringsmiljø for våre lærlinger.

 

Bedriften har erfarne instruktører som vil veilede deg gjennom læretiden og hjelpe deg med å utvikle ferdighetene og kunnskapene du trenger for å bli en dyktig taktekker. Vi tar inn lærlinger annethvert år som alle får fagbrev innenfor tak- og membrantekkerfaget. Siden Uni Tak AS startet opp i 2013 har lærlingene bidratt til et voksende miljø blant de ansatte, og er i dag en viktig del av bedriftens struktur.  

 

Tilbake til oversikten

0
Feed

Skriv en kommentar